Yrityksestä

Belle Maison NY on sisustustuotteita ja -kalusteita myyvä pienyritys. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse. Ensimmäiset valmiit tuotteemme ovat betonista ja puusta tehty sisustuspöytä, betoniset tuikkukipot sekä betonista ja kuparista valmistettu talouspaperiteline.

Yrityksellemme tärkeää on sen visuaalinen ilme. Panostamme siihen, että tuotteemme ja palvelumme näyttävät hyvältä. Tuotteet ovat suunniteltu tavallisiin koteihin, joten tahdomme niiden toimivan arjessa.

Arvojamme ovat vastuullisuus, rehellisyys ja esteettisyys. Osa käyttämästämme materiaaleista on peräisin rakennustyömaan ylijäämälavalta. Tulossa on myös tuulen kaatamista puista valmistettuja tuotteita, mutta niistä kerromme lisää myöhemmin. Tuotteemme ovat suomalaista käsityötä.


Kuvassa paperiteline.

Raaka-aineena betoni ei ollut meille omasta käytöstä kovin tuttu, joten taustatyötä olemme saaneet tehdä runsaasti. Pieniä kömmähdyksiä on sattunut juuri kyseisestä syystä, mutta niistä ei ole toistaiseksi koitunut suurempia ongelmia.

Yritys on NY-yritys. NY-toiminta kuuluu opintopolkuumme. Yritystä pyörittää kolme hieman blondia, yrittäjyyttä OSAO:lla opiskelevaa tyttöä. Tänne blogiin päivittelemme toimintamme kulkua. Hauskaa, kun eksyit blogiimme ja luit tekstin loppuun!

- Bellen tytöt 
Tällä kertaa kirjoitti Venla

Ps. Löydät meidät 

Instagramista @bellemaison.ny
Gmailista bellemaison.ny@gmail.com
Pinterestistä bellemaisonny

Laitappas viestiä, jos kiinnostuit:)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistautuminen Luulajan reissuun

Tilannepäivitys

Ranskaan!