Tilannepäivitys

Heippa!

Aika rientää ja koetamme roikkua mukana. Reilu kuukausi sitten kilpailimme NY-finaaleissa ja kahden viikon päästä EM-kisoissa. Viimeisen kuukauden aikana olemme joutuneet tilanteisiin, joihin tuskin olisimme törmänneet ilman kilpailun voittoa. 

Muutamia meille uusia ja yllättäviä hetkiä ovat olleet puhelinhaastattelut. Finaalin jälkeisenä aamuna Pinja sai paikalliselta radio Pookilta puhelun, jonka voit kuunnella tästä.Muutama viikko sitten, kun Venla oli aamulla tallilla, hän sai soiton Y-studiolta. He tekivät juttua vihreisiin arvoihin nojaavista nuorien toimijoiden yrityksistä. Sanat meinasivat olla hukassa niin odottamattomassa tilanteessa, mutta sekin sujui ainakin kohtuullisesti. Tekstin voit lukea täältä.

Tänä iltana aiomme työskennellä tuotteiden parissa. Hyttyset ovat luultavasti innokkaina apumiehinä siihen vuorokauden aikaan. Kehitteillä on muutamia uusia tuotteita, joista toivon mukaan kuulette pian. Tällä hetkellä jokainen työstää omilla tahoillaan englannin kieltä, neljän minuutin yritysesittelyä ja messupistettä Lilleen.

Ilmat ovat höllineet, mikä on rentouttavaa näissä hieman stressaavissa olosuhteissa.

Näkemiin ja kuulemiin

- Venla

Contact

Instagram - @bellemaison.ny
Facebook - Belle Maison NY
Pinterest - bellemaisonny
Sähköposti - bellemaison.ny@gmail.com

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistautuminen Luulajan reissuun

Ranskaan!