Ranskaan!


Finaali ohi ja voittohan sieltä kotiin tuli! Tunnelmat voiton jälkeen olivat mahtavat ja epätodelliset, mutta nopeasti pilven laskeuduttua tajusimme lähtevämme Ranskaan. Heti finaalin jälkeen saimme ohjeet EM-kilpailuihin valmistautumiseen.
Tietenkin kilpailuun lähtö on iso kunnia ja mahdollisuus, mutta toisaalta valmistautuminen vie myös hyvin paljon aikaa ja voimia. Emme suoraan sanottuna odottanut voittoa, ja kaikki tytöistä ehti pukata kalenterin täyteen kesäksi. Tämän takia ajan löytäminen yritykselle vaatii ponnistelua ja ajankäytön tarkkaa suunnittelua. Silti erittäin mielellämme lähdemme valmistautumaan!

Saimme myös paljon palautettavia tehtäviä ja niiden työmäärän tajuttuamme ei ollut itku kaukana. Silti meillä on vielä huumoria ja motivaatioa jäljellä. Meidän yhteishenki kantaa ja jos jollain meistä voimat hiipuu, annamme aikaa levätä. Tätä hommaa ei voi ilman motivaatioa tehdä hyvin. 
Ensimmäinen deadline alkoi lähestyä 10-sivuiselle yritysraportille. Raportin kirjoituskieleksi annettiin englanti, ja se tuotti vaikeuksia. Saimme kuitenkin kirjoitettua järkevän kuuloista tekstiä, eikä kymmenen sivua enää tuntunut mahdottomalta. 

Pyrimme työskentelemään aina yhdessä. Yhteen kokoontuminen on meille luontevampaa kuin yksin kotona työskentely viestien välityksellä. Toisaalta keskustelun aiheet eivät aina pysy yrityksessä, kun on paljon muutaki sanottavaa ja kerrottavaa :) Meidän pitää myös pitää neljän minuutin yritysesittely englanniksi, mutta meillä on siihen hyvä pohja Helsingistä. Pinja puhuu meistä parasta englantia, joten se pelastaa meidät. Nooralla puhuminen ei suju niin luontevasti, mutta hän yrittää. Venlan oma englannin puhuminen sujuu, mutta muut eivät sitä välttämättä ymmärrä. Näytteitä tästä kielestä ei kylläkään saada ainakaan julkisesti. 

Kaupunkina Lille kiinnostaa meitä. Haluamme tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua. Itse kilpailusta odotamme eniten sen tuomaa kokemusta ja muistoja. Olemme kasvaneet ja rohkaistuneet vuoden aikana, mutta odotamme kasvavamme tuolla reissulla vielä lisää. Tietenkin haluamme yrityksellemme myös kansainvälistä näkyvyyttä! Olemme päättäneet ettemme stressaa liikaa, mutta otamme kuitenkin vastuun ja yritämme parhaamme.- Noora

Contact

Instagram - @bellemaison.ny
Facebook - Belle Maison NY
Pinterest - bellemaisonny
Sähköposti - bellemaison.ny@gmail.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistautuminen Luulajan reissuun

Tilannepäivitys