Uskalla yrittää -semifinaalit


Perjantai 18.1.2019. Olipahan päivä! Tämä teksti on kirjoitettu noin viisi kertaa uudestaan Venlan läppärin oikkujen ansiosta. Mennään asiaan.
Kooste : 223 yrityksen ryhmään lähetettyä Whatsapp-viestiä ennen messujen alkamista. Yhteensä 285 iltaan mennessä.

Olimme viikko sitten perjantaina Oulun Valkeassa Uskalla yrittää -semifinaaleissa. Paikalla oli ihmeteltävänä 39 NY-yritystä. Edellisestä postauksesta voi lukea valmistautumisestamme semifinaaleihin. Päivä oli pitkä ja raskas, mutta työmme palkittiin parhaalla mahdollisella tavalla!
Päivä alkoi tahoillamme hieman vaihtelevin ajoin. Nooran ja Venlan aamu kului tuotteiden viimeistelyssä, rekvisiitan rakentamisesta ja pakkaamisesta. Pöytäliinaa piti silittää ja banderollintelineen osat sahailla. Venlalla oli tarkka mielikuva, millainen lopputuloksesta piti tulla, mutta kiireessä telineen ensimmäinen pystytys tapahtui tärisevin käsin vasta kilpailupaikalla.Tapahtuma alkoi kello 13.00, joten saavuimme paikalle tuntia ennen laittamaan messupisteemme kuntoon. Matka Ouluun kului miettiessä mahdollisia unohdettuja tavaroita. Niitä ei luultavasti ollut paljon tai ne eivät olleet kovin merkittäviä, sillä kenenkään aivot eivät ratkenneet koko päivän aikana. Hyvä me.


Kilpailun ensimmäiset tunnit hujahtivat äkkiä tuomariryhmän ja asiakkaiden vieraillessa pisteellämme. Olisi hauska nähdä videolta, miten käyttäydyimme tuomareiden paikalla ollessa. Kerroimme outoja kommelluksia edellisiltä päiviltä ja koetimme parhaan mukaan vastailla kysymyksiin. Venlan pokka ei pitänyt vähäisten yöunien takia ja purskahteli tuon tuosta nauruun, mikä herätti lisäkysymyksiä tuomariston suunnalta.
Pinja ja Noora lähtivät syömään hyvissä ajoin ennen kolmea, jotta Pinja kerkeäisi varmasti syödä ennen myyntipuheen pitoa neljän aikaan. Syöntiretki venyi mukavasti, sillä kaikki muutkin halusivat syödä kuuluisan Belle Maisonin väen kanssa. Sillä välin pisteellä vieraili kaksi tuomariryhmää, joiden kysymyksiin Venla parhaansa mukaan vastaili.


Kuva: Jukka Leinonen kaleva.fi

Pinjan myyntipuhe meni nappiin, vaikka se olikin kirjoitettu edellisenä yönä ja Pinja oli lähellä paeta paikalta ennen omaa vuoroaan. Loppu sujui loistavasti, kun vai Anu-ope ja Venla saivat hänet lavalle asti.


Kuva: Jukka Leinonen kaleva.fi

Palkintojen jako alkoi viittä ennen Kesäkadun lavalla. Päätimme mennä paikalle katsomaan ja taputtamaan voittajille. Meillä ei ollut mitään käryä omasta pärjäämisestämme. Ensimmäinen palkinto meni parhaalle mentorille ja sen sai, kukas muukaan kuin ryhmänohjaajamme Anu! 


Kuva: Jukka Leinonen kaleva.fi

Meille mukaan kertyi International potential -pysti ja ammatillisen koulutuksen Paras NY-yritys -palkinto. Palkinnoksi pääsemme osallistumaan maaliskuussa Ruotsin NY messuille Luulajassa ja toukokuussa Helsingissä järjestettäviin Uskalla yrittää -finaaleihin.


Kuva: Jukka Leinonen kaleva.fi

Kiitos kaikille kilpailun järjestäneille ja kilpakumppaneillemme. Papukaijamerkit myönnämme myös vanhemmillemme ja  nimeltä mainitsemattomalle Tommille, jotka olivat suurena apuna kilpailuun valmistautuessa. 
Jutun Valkean semifinaaleiden voittajista löydät täältä.


Kuva Uskalla yrittää verkkosivuilta, jonne pääset painamalla tästä.


Motivaatiota maanantaihin!

- VenlaContact

Instagram - @bellemaison.ny
Facebook - Belle Maison NY
Pinterest - bellemaisonny
Sähköposti - bellemaison.ny@gmail.comKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistautuminen Luulajan reissuun

Tilannepäivitys

Ranskaan!