Valmiina, paikoillanne..

..no siis ei todellakaan olla kumpaakaan edellä mainituista.

Tiistai 15.1
Tämä viikko tulee olemaan yhtä hulinaa, sillä perjantaina 18.1 osallistumme Uskalla yrittää -semifinaaleihin. Päivä on meille merkittävä ja olemme odottaneet sitä pitkään. Toivomme totta kai työmme tuovan menestystä. On todella helpottavaa ajatella, että perjantai-iltana semifinaalit ovat ohi ja tiedämme tulokset. Silti osa minusta haluaisi jäädä vain tänne tiedottomuuteen valmistautumaan odotettua päivää varten. (tämä pätkä on todella kirjoitettu alkuviikosta)

Pinja ja minä olimme tiistai-iltana myymässä Oulun Valkeassa tuotteitamme huonolla menestyksellä. Siinä sivussa saimme kuitenkin rustattua pitchin raameja perjantain semifinaaleihin. Suunnittelimme myös kevään toimintaa ja Pinja soitti pari puhelua aiheeseen liittyen.
Keskiviikko 16.1
Lyhyt kooste jälkikäteen kirjoitettuna:
220 Whatsapp-viestiä yrityksen ryhmässä ja stressiä.
Aikaansaannokset:
kasvava tekemättömien valmistelujen lista.Torstai 17.1
184 Whatsapp-viestiä yrityksen ryhmässä.
Päivä on koostunut lähinnä panikoinnista ja tunnelmaa raskauttavista takaiskuista. Aamupäivä vietettiin lukion tunneilla ja iltapäivällä haihduttiin tekemään yritysjuttuja. Venlan viime hetken kuvausidea merenrannassa lässähti dronen haluttomuuteen nousta auringon paisteeseen taivaalle. Meinasi hymy hyytyä seitsemän kilometrin tepastuksen jälkeen -20⁰c pakkasessa. 
Kotona Noora totesi kuivumassa olleiden betonituotteiden olevan vieläkin märkiä. Aikaisempi kuivumisaika oli mennyt jo reilusti yli. Niinpä tuikkukupit ja tarjottimet pääsivät illanviettoon saunaan. Torstaita kulutettiin myös tuotteiden viimeistelyyn ja pakkailuun. Kirjoitimme illan aikana uusiksi pitchin, messutarjouksen ja lyhyen yritysesittelyn. 

Kaikki ylimääräinen aika, jota oli vähän, kului vauhdikkaasti ääniviesteillä toisiamme pommittaen sormien väsyessä näppäilyyn. Työskentely venyi kilpailupäivän puolelle useamman tunnin, mikä näkyi ja kuului ainakin Venlan hihittelystä Valkeassa.

Valmistautuminen semifinaaleihin olisi voinut sujua mutkattomammin. Monen asian tekeminen jäi viimeiseen iltaan ja aamuun. Suunnittelu alkoi jo syksyllä, mutta toteutus jäi viime tippaan. Ehkä ensi kerralla ymmärrämme aloittaa asioiden järjestelemisen ajoissa. 

Tsempit alkavaan viikkoon!

Noora, Pinja ja Venla

Contact

Instagram - @bellemaison.ny
Facebook - Belle Maison NY
Sähköposti - bellemaison.ny@gmail.com
Pinterest - bellemaisonny
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistautuminen Luulajan reissuun

Tilannepäivitys

Ranskaan!