Onnea ja menestystä vuodelle 2019

Lomat on nyt lusittu ja on aika palata takaisin arjen pariin. Ennen kevään ponnisteluja kerrataan vielä syksyn tunnelmia ja tapahtumia.

Yrittäjänä toimiminen on haastavaa ja monimutkaista, vaikka toimintamme on yksinkertaisempaa kuin aivan oikeissa yrityksissä. Jos jaksaa panostaa, niin työ kyllä palkitsee.

Ongelmiin törmäämme jatkuvasti. Harva niistä on sellainen, jota emme ole selvittäneet tai emme voisi selvittää. Mieleen tuli muun muassa ajanpuute, aikatauluttaminen ja työnjako. Tuotantovaihe on aina hieman epävarma, sillä betonityöskentely on tarkkaa ja emme tunne kaikkia sen saloja.


Omat odotuksemme täyttyivät. Elokuussa luodut korkealentoiset suunnitelmat ovat muuttuneet realistisemmiksi. Tavoitteet ovat kuitenkin nousseet korkeammalle syksyn aikana.
Parhaita muistoja viime vuodelta ovat ensimmäisten onnistuneiden tuotteiden valmistuminen ja myynti.


Alkava lukukausi tulee olemaan tapahtumarikas ja työntäyteinen, niin kuin edellinen. Osallistumme yrityksen kanssa Uskalla yrittää -semifinaaleihin, julkaisemme uusia tuotteita ja toteutamme uuden kampanjan. Näistä lisää lähempänä h-hetkiä. Yritystoiminnan ohella tulossa on YO-kirjoituksia, Taitaja2019 -kilpailut ja TOP-jaksot. Toukokuussa näemme, miten kaikesta selvitään.


Motivaatiota vuoden alkuun toivottaen

Noora, Pinja ja Venla


Contact

Instagram - @bellemaison.ny
Facebook - Belle Maison NY
Sähköposti - bellemaison.ny@gmail.com
Pinterest - bellemaisonny


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistautuminen Luulajan reissuun

Tilannepäivitys

Ranskaan!