Bellen tytöt

Heippa taas! Tänään ajattelin kertoa teille meidän tiimistä, niin kuin edellisessä postauksessa lupailin.

Jos jollekin on vielä epäselvää, niin olemme toisen vuoden opiskelijoita OSAO:lta. Olemme yrittäjyysmerkonomiluokalla ja olemme mukana Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa.
On mukavaa, kun yrityksen kokoonpano on todella yhteistyökykyinen. Helpottaa työskentelyä, kun ongelmatilanteista on helppo puhua. Yrityksemme sääntö numero yksi on: ollaan ihania toisille <3. Ollaan aika erilaisia persoonia, mutta just siksi tämä on sujunut niin hyvin. Työnteko ei maistu puulta, kun ollaan yhdessä. Ennemmin betonin pölyltä, hahah!
Noora ei tykkää istua bussissa ämpärikasan kanssa, vaikka saakin silloin vallattua kaksi penkkiä. Noora on Bellen toimitusjohtaja ja johtaa hienosti hiivatti-sanan käyttötilastoa. Noora on myös meidän betonimestari.

Paljastetaan maailmalle myös se, että Pinja ei osaa keittää kahvia. Mitenhän meidän yritys edes pyörii ilman Pinjan kahvinkeittotaitoa? Olisiko se hyvä aihe seuraavale tekstille? Pinja toimii yrityksessä myynti- ja markkinointipäällikkönä ja taikoo meidän tuotekuvat uuteen uskoon.
Vaikka Venla tykkää kontata metässä ja lapioida lantaa, niin kukkia hän ei saa pidettyä hengissä. Tappaa kaktuksetkin. Venla koittaa räpistellä talouspäällikkönä ja meinasi välissä hukkua kuittien loputtomaan suohon, vaikka niitä todellisuudessa oli kolme.

Vaikka jokaiselle on annettu vastuualue, josta pitää huolta, teemme suurimman osan asioista yhdessä. Kaikki pääsevät kokeilemaan ja tekemään sekä niitä kivoja että tympeitä töitä. Päivittäiset hommat vaihtelevat todella paljon. On päiviä, jolloin pakerramme yrityksen parissa aamusta iltaan. Silti kaikille muillekin päiville riittää tehtävää. 

Lopuksi tiivistelmä. Se taika, mikä pitää meidän käsiin leviävät hommat kasassa on nauru. Osaamme nauraa itsellemme. Ja toisillemme. Mikäs siinä on sitten töitä paiskoessa.

Pitäkää kiva viikonloppu!

- Bellen tytöt
Kirjurina toimi Venla.

Ps. Minusta (Venlasta) ei tule kirjailijaa, koska en voi kirjoittaa hän-sanaa tekstiin. Se kuulostaa niin viralliselta.

Contact

Instagram - @bellemaison.ny
Facebook - Belle Maison NY
Sähköposti - bellemaison.ny@gmail.com
Pinterest - bellemaisonny

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Valmistautuminen Luulajan reissuun

Tilannepäivitys

Ranskaan!